De flesta i samhället har nog någon gång i livet drabbats av en kris eller något liknande.  Man kanske inte alltid behöver använda just ordet kris, man skulle även kunna säga svacka eller svår period. För visst har vi alla svåra perioder i livet? Perioder då saker och ting känns både jobbigt och tungt. Kanske så har en nära vän gått bort, eller gått igenom en svår separation. Oavsett vad det är som utlöser en kris eller en svår period, så måste man inse att det kommer att ta ett tag innan man är tillbaka i sina vanliga tankegångar.

Det bästa brukar alltså helt enkelt vara att faktiskt erkänna den kris man hamnat i och på bästa sätt försöka ta sig igenom den. För faktum är att det bästa är att möta krisen och ta tag i den.  Hur man gör detta är väldigt individuellt, men det bästa är att man hittar en lösning som passar sig själv bäst. Inte vad andra säger eller tror är bäst.

Bland kvinnor så brukar shopping vara en lösning som kan vara bra, det är i alla fall så det känns. Och det är väl okej, så länge det sker på en rimlig nivå och inte går till överdrift. Shopping ska vara kul och inte bli till ett beroende.  Nu för tiden när webshop har blivit ett vanligt begrepp, så är shopping ännu roligare än vad det var förut. Att handla på internet innebär ett större utbud, och ett både smidigare och ibland billigare sätt att shoppa på.